Foto:

Fiets ´m d´r in in Zeewolde op zaterdag 24 augustus

Zeewolde - Wie heeft er vroeger niet naar gekeken? Het spelprogramma van de TROS … Ter land, Ter Zee en in de Lucht. "Hoog en Droog, Met je As over de Plas, Met Glans van de Schans" noem maar op. Hilarische beelden van deelnemers die te water gaan, met hun bijzondere creaties. De variant 'Fiets 'm d'r in' strijkt zaterdag 24 augustus voor de eerste keer neer bij RCN Zeewolde.

Wat is de bedoeling?
Je fietst vanaf het startplatform over een ruim 30 meter lange baan, van 70 breed, richting de koperen bel. Wel even opletten want halverwege is de baan nog maar 35 centimeter breed.

De vraag is wie luidt het snelste de bel en mag zich een jaar lang de winnaar van Fiets 'm d'r in noemen?! Wie mag met de prijs naar huis van de mooiste, creatiefste en meest innovatieve fiets? En wie gaat er met de pechprijs naar huis? Het is een strijd dat ongetwijfeld een prachtig en hilarisch schouwspel oplevert!

Aanmelden
Iedereen die 13 jaar of ouder is kan zich opgeven voor dit leuke evenement!
Deelname kan als individu of als team. Je kunt een inschrijfformulier afhalen bij de receptie van RCN Zeewolde of online aanvragen (receptie-zeewolde@rcn.nl). Evenement vindt gelijktijdig plaats met het evenement Surfdag Zeewolde.

Presentatie is deze dag in handen van Johan Vlemmix.

Meer informatie: www.rcn.nl/zeewolde

Dit is een introductie vanuit de visie: Puur Zeewolde, Puur Plezier

'Puur Zeewolde, Puur Plezier ' wil recreanten, toeristen en eigen inwoners verrassen met diverse bijzondere belevenissen van eigen bodem. De prachtige ligging van Zeewolde, aan het water en centraal in Nederland heeft veel te bieden. Uitgestrekte en bijzondere natuur, de strandjes, de gastvrijheid van de mensen, het dorpse karakter, de hang naar eerlijke producten en duurzaamheid en de vele sportmogelijkheden. Kortom Zeewolde biedt puur plezier.

Proef de sfeer, kom ontspannen, leef je uit en ontdek het zelf www.puurzeewolde.nl

Meer berichten