!
Afbeelding
www.pixabay.com

Rennen naar Stadsdennen

11 november 2021 om 09:00 Zakelijk

HARDERWIJK Tijdens de actie Rennen naar Stadsdennen maakt het winkelend publiek kans op één van de vier Stadsdennen Shoptegoeden ter waarde van 250 euro en op één van de vele overige prijzen.

De maanden november en december staan in winkelcentrum Stadsdennen in het teken van de spaaractie ‘Rennen naar Stadsdennen’. In de actieperiode ontvangt men bij het afrekenen van de aankopen een stempel. Er kunnen negen stempels op de spaarkaart en met een volle spaarkaart maakt men kans op één van de vele prijzen en op één van de vier Hoofdprijzen, te weten een shoptegoed ter waarde van 250 euro. De prijzen zijn door de ondernemers van winkelcentrum Stadsdennen ter beschikking gesteld! 

De volledig ingevulde spaarkaart kan in één van de inleverbussen worden gestopt die verspreid over het winkelcentrum staan opgesteld. Lever zoveel mogelijk volle stempel-spaarkaarten in, want met meer spaarkaarten maakt men meer kans op een van de prijzen. 

De actie Rennen naar Stadsdennen vindt plaats van zaterdag 13 november tot en met vrijdag 24 december 2021. De prijswinnaars ontvangen persoonlijk bericht. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie