!
Wethouder Jeroen de Jong verrichte de opening met Erik Petersen, Jasper Annink en Erik Hoekerd.
Wethouder Jeroen de Jong verrichte de opening met Erik Petersen, Jasper Annink en Erik Hoekerd. Marco Jansen

PRTNRS nieuw in Harderwijk

1 november 2021 om 20:36 Zakelijk

HARDERWIJK Makelaarschap was al langere tijd actief in Harderwijk, maar is sinds vrijdag 29 oktober ook met een kantoor gevestigd in de stad. Wethouder Jeroen de Jong verrichtte de officiële opening van de vestiging van PRTNRS in Harderwijk voor vrienden, familie en andere genodigden.

Marco Jansen

Makelaarschap wordt op de nieuwe vestiging vertegenwoordigd door NVM-makelaar/taxateur Erik Petersen (37) uit Harderwijk. Verzekeringsadviseur Erik Hoekerd (31) uit Nunspeet is aanspreekpunt op de vestiging voor Verzekerzaak. Hypotheekzaak wordt vertegenwoordigd door Coen van Nimwegen (27) uit Harderwijk. Samen vormen zij PRTNRS, met als slogan ‘Jouw partner in wonen en financiële zekerheid’.

Het kantoor is acht jaar geleden gestart in Zeewolde door directeur/eigenaar Jasper Annink, aanvankelijk met hypotheken, verzekeringen en aankoopbegeleiding. In 2019 is een kantoor aan de Raadhuisstraat in Zeewolde geopend. Hier is PRTNRS ontstaan, wat bestaat uit Makelaarschap, Hypotheekzaak en Verzekerzaak. Hoekerd: ,,We bemiddelen in aan- en verkoop van woningen, hypotheken en verzekeringen. We noemen dat one stop shopping: alles onder één dak.’’

Begin 2021 heeft PRTNRS een vestiging in Amersfoort geopend, nu volgt uitbreiding naar Harderwijk. Hoekerd: ,,We waren al actief in Harderwijk vanuit ons kantoor in Zeewolde. Voor ons werkgebied is een vestiging in Amersfoort, Zeewolde, Harderwijk een logische driehoek.”

ZICHTLOCATIE Petersen: ,,De Luttekepoortstraat is de nieuwe entree van het centrum waar het kantoor nu op een mooie zichtlocatie zit. Dit hoekpand was vrij; we hebben het helemaal gestript en van a tot z gerenoveerd. We willen met onze dienstverlening toegankelijk zijn voor mensen en dat bereik je op zo’n locatie. Onze look & feel is innovatief, met een eigentijdse uitstraling. We hebben dezelfde moderne stijl doorgevoerd van het kantoor in Zeewolde.”

Vanaf maandag is het kantoor operationeel. Petersen, geboren en getogen Harderwijker, heeft 15 jaar ervaring als makelaar. ,,Ik ben per 1 juni aangenomen voor de vestiging in Harderwijk. Als makelaar/taxateur heb ik in Lelystad gewerkt, maar doordat ik in Harderwijk woon, ken ik de lokale markt goed.”

Nunspeter Hoekerd werkt sinds 1 mei voor PRTNRS en gaat de verzekeringen en financiële dienstverlening opzetten en uitbreiden. Coen van Nimwegen completeert de dienstverlening met de hypotheken. Petersen: ,,We gaan de goede naam die we al hebben opgebouwd voortzetten. We regelen alles van a tot z: van aankoopbegeleiding, woningverkoop en van hypotheken tot verzekeringen.’’ Hoekerd: ,,Dat doen we snel, effectief en persoonlijk. We zijn flexibel, ook ’s avonds en op zaterdag als het nodig is. We streven altijd naar een 9,5 voor klanttevredenheid en servicegerichtheid en dat merk je uit onze dienstverlening.’’

Luttekepoortstraat 23

3841 AW Harderwijk 

0341-796006

www.makelaarschap.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie