!
Route van de tocht
Route van de tocht Fred Böhne

hanze light tour harderwijk

31 oktober 2021 om 10:55 Lokaal Deel je nieuws

Kanovereniging Dolfijnen uit Harderwijk organiseert zaterdag 13 november haar inmiddels traditionele Hanze Light Tour door Harderwijk. Leden varen de route in kano’s of rafts die op allerlei ludieke wijze zijn verlicht, wat vanaf het water maar zeker ook vanaf de kant een fantastich leuk schouwspel biedt.

Vanaf de vereniging aan de Strekdam gaat de route achter langs het Strandeiland, onder de Vispoortbrug, langs de boulevard richting de woonboothaven. Vandaar via de nieuwe doorverbinding langs de Waterstadboulevard, de boothuizen en de Vuurtoren. Om de Vuurtoren rechtsaf langs jachthaven de Knar ook aan deze zijde langs de Waterstadboulevard. Vervolgens terug en door de Strekdam landen we weer aan bij de kanovereniging.

Deze tour staat open voor iedereen die in een bootje of sup wil meevaren. Let wel op dat je bootje onder de bruggen moet door kunnen! Er zijn geen kosten aan verbonden, maar verlichten van je boot of sup is wel verplicht. Voor de deelnemers staat na afloop een kop erwtensoep klaar.

Vertrek is om 18.00 uur vanaf de Strekdam en de tour duurt naar verwachting ca. 1 uur.  Voor vragen of aanmelden voor deelname kun je contact opnemen via kanoverenigingdolfijnen@solcon.nl of 0651741075.

leden die hun boten voorbereiden voor de lichtjestocht
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie