!
Esther en Judy van het Servicepunt Vrijwilligerswerk
Esther en Judy van het Servicepunt Vrijwilligerswerk Zorgdat

Nationale Vrijwilligersdag 2021

29 oktober 2021 om 10:23 Lokaal Deel je nieuws

Ieder jaar organiseert het Servicepunt Vrijwilligerswerk namens de gemeente Harderwijk de Nationale Vrijwilligersdag. Deze dag is er om vrijwilligers in Harderwijk en Hierden in het zonnetje te zetten.

Ook dit jaar willen wij alle mensen, jong en oud(er), die zich vrijwillig hebben ingezet enorm bedanken voor hun tijd, aandacht en flexibiliteit. Jullie maken het verschil in Harderwijk en Hierden.

Een feestelijk live-event is dit jaar helaas nog niet mogelijk. Daarom hebben we dit jaar voor een verrukkelijk brievenbusbedankje gekozen.

Als je je dit jaar als vrijwilliger hebt ingezet, mag je dit bedankje aanvragen. Het bedankje is bedoeld voor zowel vrijwilligers die zich hebben ingezet bij een organisatie als voor mensen die op persoonlijke titel boodschappen hebben gedaan of zich hebben ingezet voor hun buurt.

Via www.zorgdat.nl kun je je aanmelden voor het brievenbusbedankje. We gebruiken je gegevens alleen om het bedankje in december bij je thuis te laten bezorgen. Je kunt je aanmelden van 29 oktober tot en met 19 november.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie