Sabir Aheddouch ontdoet zich van twee tegenstanders
Sabir Aheddouch ontdoet zich van twee tegenstanders Wim Balke

Zwart-Wit’63 loopt zeperd op

25 oktober 2021 om 14:42 Sport Deel je nieuws

De toeschouwers waren sprakeloos na de zeperd van Zwart-Wit’63 afgelopen zaterdag. In Harderwijk werd er gespeeld tegen ONA’53 uit Wageningen. Twee ploegen die voor zover bekend nog nooit eerder tegen elkaar gespeeld hebben. Maar in Harderwijk zal ONA’53 niet snel vergeten worden.

In de matige eerste helft gebeurde er voor beide doelen niet veel, waardoor een 0-0 ruststand logisch en terecht was.

De 2e helft zou voor Zwart-Wit’63 dramatisch verlopen. In de 52e minuut kwamen de gasten op voorsprong toen een speler een corner ongehinderd kon inkoppen. Een paar minuten later werd er door Zwart-Wit’63 weer niet goed verdedigd en stond de 0-2 op het scorebord. Na de 0-3 in de 60e minuut probeerde Zwart-Wit’63 met een alles of niets spelletje de aansluiting te forceren, maar in plaats daarvan liep ONA’53 met een paar mooie aanvallen en vlijmscherpe counters uit naar een 0-7 eindstand. Op de nederlaag viel niets af te dingen en we willen ONA’53 uiteraard niet tekortdoen, maar wat Zwart-Wit’63 in de 2e helft liet zien, is zelden eerder vertoond aan de Parkweg. En wil de huidige situatie een positieve wending gaan krijgen, dan zal er aankomende zaterdag op een heel andere wijze gespeeld moeten worden.

Opstelling: Django van der Landen, Ricardo Westerink, Dave van der Sluis, Sam van de Spek, Justin Franken (60e minuut Ahmad Butt), Sander Bruinink, Ali Akachar, Mohammed Zekhnini (70e minuut Marchello Besselsen), Sabir Aheddouch, Quintin Slagtand, Fabian van Panhuis (65e minuut Nuij Visser)