!
Talentlab
Talentlab Cultuurkust

Samen bouwen aan jou en je talent

25 oktober 2021 om 09:39 Lokaal Deel je nieuws

Ben je toe aan een nieuwe stap, maar vraag je je af waar jouw interesse ligt of jouw talent? Of voel je een talent in jouw borrelen op het gebied van Cultuur of sport? Dan zoeken we jou!

Of je nu alles kan met een bal, een salto wilt leren maken, graag tekent of het liefst zou willen zingen; het TALENTLAB. is er om jou uit die comfortzone te halen. Laat zien wie je bent en wat je waard bent en werk samen met andere talenten aan de performance van je leven. Help elkaar beter te worden en leer van andere talenten.

Het TALENTLAB biedt professionele begeleiding en masterclasses op het gebied van jouw interesse en die van je mededeelnemers. In 20 lessen ga je met een groep jouw talent en ervaringen inzetten en nieuwe talenten ontdekken om uiteindelijk samen met de anderen te komen tot een voorstelling!

Schrijvers in de dop, zolderkamergitaristen, stiekeme spierbundels en verstopkampioenen met balgevoel… Geef je op via Kees Grovenstein: kees@veld42.nl

TALENTLAB. is een samenwerking van Veld42 en Cultuurkust en is bedoeld om mensen via de spotlights nieuwe kansen te geven in de samenleving. Het project is toegankelijk voor iedereen die zich aangesproken voelt.

Vanaf donderdag 28 oktober (later instromen mogelijk) van 10:30 – 12:30 uur, inclusief lunch

Locatie: Klooster 4, Harderwijk

Talentlab
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie