!
ondertekening contract
ondertekening contract ruurd nauta

Johan Huisman krijgt pokercontract bij ONKPoker

16 oktober 2021 om 08:12 Sport Deel je nieuws

Harderwijker Johan Huisman het komende jaar in Team ONK Poker .

Inmiddels een aantal weken geleden maakten we de kandidaten bekend die plotseling de kans hadden om een plek in Team ONK Poker te bemachtigen. Na een vijftal leuke opdrachten waarin zij de mogelijkheid hadden zich te onderscheiden van de rest, verrasten Evert-Jan en Ruurd vanochtend het nieuwe Team ONK Poker lid!

Johan wordt lid van Team ONK Poker!

Donderdagochtend rond 11.00 uur ging de bel in Harderwijk. Evert-Jan van ijzendoorn directeur van het ONKP en Ruurd Nauta team captain ,  kwamen Johan Huisman vertellen dat hij het nieuwe lid van Team ONK Poker is geworden . Een blij verraste Johan uiteraard! Na een aantal spannende weken waarin hij samen met Eugene Deenen, Tanja Guijt, Sandra van Eijk en Alberto Aramaké meerdere opdrachten uitvoerden, moest er een keuze worden gemaakt.

Invulling van de opdrachten

Ieder kandidaat gaf op zijn/haar eigen manier invulling aan de uit te voeren opdrachten. De ene keer lukte dat beter dan de andere keer, want je kunt immers niet overal goed in zijn. Als we terugblikken op de verschillende opdrachten hebben we toch een aantal mooie dingen gezien van de kandidaten. Sandra gaf bijvoorbeeld in opdracht 1 aan dat ze het een mooie kans vond om meer vrouwen aan het pokeren te krijgen en dat vonden we een mooie doelstelling. Alberto vond het wel spannend, maar liet vooral blijken dat hij erg dankbaar was voor de nominatie.

In deze opdracht sprongen de andere 3 er toch wel bovenuit. Eugene had een erg leuk introductiefilmpje gemaakt, Tanja had een leuke tekst geschreven met veel verwijzingen naar het pokerwoordenboek en bij Johan spatte het enthousiasme van het beeldscherm! 

De derde opdracht werd toch wel erg overtuigend gewonnen door Johan. Hij wist al zijn heads up battles te winnen en wist zelf 2 keer zijn tegenstander helemaal blut te spelen in slechts 20 minuten. Hij leek zich ook erg thuis te voelen aan de pokertafel, wat we niet van alle kandidaten konden zeggen. Dat is ook niet heel gek na 1,5 jaar enkel online poker, maar Johan onderscheidde zich wat dat betreft wel deze dag.

Het was uiteindelijk dus een lastige keus voor Evert-Jan en Ruurd. Uiteindelijk denken we dat Johan dit enthousiasme het beste over kan dragen en tijdens de heads up battle heeft hij laten zien dat hij ook qua skill set de plek in het team heeft verdiend.”

Het komende jaar mag Huisman zijn pokerkunsten laten zien met het ONK poker team .

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie