Pannenkoeken
Pannenkoeken (Foto: Pixabay user RitaE )

Sonnevanck's Zomertour

Harderwijk - In de maanden juli, augustus en september worden op woonzorglocatie Sonnevanck in Harderwijk diverse activiteiten georganiseerd voor de ouderen van Harderwijk. Elke woensdagavond stopt er een busje voor de deur van de woonzorglocaties Weideheem, Randmeer, Zevenakkers en De Aanleg. Deze brengt de ouderen die daar zin in hebben naar Sonnevanck en weer terug naar de opstappunten.

Stille tijd

Voor menig oudere kan de zomertijd een stille tijd zijn. Veel mensen en familieleden zijn op vakantie. Er is minder leven in de brouwerij. Sonnevanck heeft daar iets op bedacht. In de zomermaanden organiseren zij op woensdagavond van 18.30 uur tot 20.30 uur een activiteit voor geïnteresseerde ouderen uit heel Harderwijk en hun naasten. Ook vrijwilligers en stagiaires in de ouderenzorg zijn van harte welkom.

Busje

Een busje, speciaal voor dit doel bestemd, rijdt op woensdagavond heen en weer tussen de woonzorglocaties van de Zorggroep en Sonnevanck. De kosten zijn €1,- enkele reis. De opstapplaatsen en tijden zijn: Weideheem 18.00 uur, Randmeer 18.10 uur, Zevenakkers 18.20 uur, De Aanleg 18.25 uur. Vanuit Sonnevanck zijn de vertrektijden: 19.00 uur, 20.00 uur en 21.00 uur.

Activiteiten

Een greep uit de leuke activiteiten die op de planning staan, zijn: Muziekquiz, Drumble Dance, Filmavond, Sonnevanckcafé en een Hollandse avond in de Brasserie. Alle activiteiten zijn gratis, met uitzondering van de consumpties. Deze zijn voor eigen rekening. Kijk voor meer informatie over de activiteiten op de website van ZNWV: www.znwv.nl/sonnevancks-zomertour/

Meer berichten