bottervaren
bottervaren (Foto: B.Munneke)

Botter & Visch in de zomer

Harderwijk - Gedurende de zomermaanden kan er gevaren worden met de botters van de Harderwijkse botterstichting. Daarom zal de vischafslag geopend zijn van dinsdag t/m zaterdag van 12:00 tot 17:00 uur.

We heten iedereen welkom in de vischafslag. Een authentieke locatie waar vroeger de vis werd verhandeld. Aansluitend kan je opstappen op een echte historisch Botter en gaan we een stuk varen en zeilen op de voormalig zuiderzee. Onderweg vertellen we de verhalen van het verleden. Hiernaast zullen we echt zeilen en de tijd 100 jaar terug zetten. Je kan zelf actief meezeilen Maar je kan ook gewoon genieten. Varen met een botter is een echte belevenis.

Vooraf kan er in de vischafslag versnaperingen gekocht worden om met de vaartocht mee te nemen. Hiernaast hebben wij een koffie-bar met heerlijke Italiaanse koffie. Espresso, Caffè Barista, Lungo Barista, Cappuccino, Latte macchiato en thee.

100% van wat je betaalt gaat direct naar botterstichting en vischafslag . Zo kun je helpen met het onderhouden en behouden van het historisch varend erfgoed

Afvaart vanaf de vischafslag van dinsdag t/m zaterdag om 12:30 en 14:30.

Vooraf reserveren is niet noodzakelijk. Voor online boeking of meer info http://www.vischafslag.nl

Meer berichten