!
De Popschool start weer met De MuziekClub en Laatbloeiers
De Popschool start weer met De MuziekClub en Laatbloeiers CC0

Muziekmaken voor jong en oud

11 oktober 2021 om 12:29 Lokaal Deel je nieuws

Popschool Harderwijk begint  na de herfstvakantie weer met groepslessen, speciaal voor beginners. Kinderen kunnen kennis maken met muziek bij De MuziekClub en voor volwassenen is er de cursus Laatbloeiers.

De Muziekclub is een superleuke en laagdrempelige manier voor kinderen van zes tot twaalf jaar om kennis te maken met verschillende instrumenten en zang/rap. Een beetje te vergelijken met AMV maar dan met popinstrumenten in plaats van een blokfluit. 

Maar muziekles is natuurlijk niet alleen voor kinderen. Volwassenen weten niet altijd dat ook zij op de Popschool terecht kunnen. En als ze het wel weten, dan vinden ze de drempel om privéles te nemen soms te hoog. In dat geval zijn de groepslessen voor Laatbloeiers een prima alternatief. Het is gezellig, informeel en ongedwongen. In no time speel of zing je je favoriete nummers mee.

Voor volwassenen die al een instrument bespelen en die het leuk zouden vinden om in een band te spelen, is er de mogelijkheid om onder begeleiding van een Popschooldocent, met andere cursisten een Laatbloeiersband te vormen. In acht lessen wordt het repertoire opgebouwd. De cursus wordt afgesloten met een optreden voor publiek. Van de deelnemers wordt basisvaardigheid op het instrument waarop ze spelen verwacht.

De cursus Laatbloeiers wordt gegeven voor zang, gitaar, toetsen en drums. Aanmelden voor De MuziekClub en Laatbloeiers kan via de site van de Popschool.

https://www.popschoolharderwijk.nl/lesaanbod/aanmelden-groepsles/

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie