!
Johan Kleijer (met snoek) en Bart de Kroon
Johan Kleijer (met snoek) en Bart de Kroon Ronald Bonestroo

Geslaagde jeugd roofvisdag HSV De Snoek

27 september 2021 om 21:10 Sport Deel je nieuws

Op zaterdag 25 september werd er door de hengelsport vereniging De Snoek uit Harderwijk een jeugd roofvisdag op het water georganiseerd. De hengelsport vereniging heeft een groot aantal jeugdleden waarvan de meeste uit Harderwijk en Ermelo komen.

Om deze dag te kunnen realiseren werd er een oproep via social media gedaan, waar zeer enthousiast op werd gereageerd. Dit resulteerde in 16 vrijwilligers die met hun eigen boot een jeugdlid van de hengelsport vereniging de dag van hun leven wilde bezorgen.

Voor de meeste kinderen was dit een nieuwe ervaring. Vissen vanaf een boot is toch anders dan vissen langs de waterkant. De kinderen hebben mooie roofvissen (vooral snoek en baars) gevangen. Niet alleen de kinderen hebben een topdag gehad, ook de vrijwilligers hebben genoten van deze zeer geslaagde dag op water.

Wil je meer foto’s zien van deze roofvisdag of ben je enthousiast geworden, kijk dan op Facebook of Instagram van hsvdesnoek. Ook kun je contact opnemen met onze jeugdbegeleider Henny Wiekenkamp via emailadres jeugd@hsvdesnoek.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie