Reineke Wels, de nieuwe bestuurder pr & communicatie van de NVD
Reineke Wels, de nieuwe bestuurder pr & communicatie van de NVD (Foto: NVD)

Wels nieuw bestuurslid NVD

Harderwijk - Reineke Wels is benoemd tot bestuurder pr & communicatie van de Nederlandse Vereniging van Directie- en managementondersteuners (NVD) tijdens de algemene ledenvergadering in Badhoevedorp.

Wels, werkzaam bij AWL-Techniek B.V. in Harderwijk: “Het lidmaatschap van de NVD heeft mij al veel gebracht. Ik heb mij persoonlijk verder ontwikkeld en ik heb een groot/breed netwerk opgebouwd met secretaresses van (inter)nationale bedrijven, gemeenten, zorginstellingen, evenementenbureaus, etc. Ik vind het een eer dat ik me in deze functie mag inzetten voor de NVD. Ik heb er ontzettend veel zin in om samen met andere bestuursleden het beleid van de NVD verder uit te werken, de naamsbekendheid te vergroten en om ons beroep nog beter op de kaart te zetten.”

De NVD is de grootste landelijke vereniging voor directie- en managementondersteuners, executive, personal en virtual assistants, officemanagers, projectmanagementondersteuners, projectmanagementassistenten. Jaarlijks organiseert de vereniging landelijke en regionale bijeenkomsten met gevarieerde onderwerpen, zoals bedrijfsbezoeken, workshops persoonlijke effectiviteit, presenteren, pitchen, lean, fotograferen met je mobiel, vloggen,etc. Daarnaast heeft de NVD een netwerkfunctie voor haar leden, die werkzaam zijn bij bedrijven in diverse branches, van groot tot klein.

Voor meer informatie over de NVD zie www.nvdsecretaresse.nl .

Meer berichten