!
Total Beauty logo
Total Beauty logo Total Beauty

Total Beauty Harderwijk strijdt op vrijdag 2 oktober mee tegen kinderdementie

24 september 2021 om 10:59 Lokaal Deel je nieuws

Harderwijk, Schoonheidsspecialiste Astrid van Voorst, Total Beauty Harderwijk, stelt op vrijdag 2 oktober 5 schoonheidsbehandelingen beschikbaar voor stichting Beat Batten. Een behandeling duurt 75 minuten en kost normaal gesproken € 107,50. Voor deze bijzondere dag zijn de behandelingen te boeken voor € 85,=, waarvan de behandel omzet wordt overgemaakt naar Beat Batten.

Total Beauty Harderwijk
Astrid; “In mijn stoel ligt een moeder. Zij vertelt mij over haar dochter. Haar dochter heeft de ziekte van Batten. Dit betekent dat dit meisje met haar 12 jaar ‘oud’ steeds slechter gaat zien en dementeert. Dit verhaal raakt mij zo enorm. Wat een intens verdriet…. Dit was voor mij het moment waarop duidelijk werd dat ik in actie wilde komen. Ik wil bijdragen aan de financiering van onderzoek naar deze slopende ziekte. Ik wil dit meisje en haar medepatiënten een kans op een toekomst zonder deze vorm van kinderdementie geven. En dus bied ik op deze dag mijn behandelingen tegen gereduceerd tarief aan en maken wij met de behandelingen de toekomst een beetje mooier.”

Total Beauty Harderwijk stelt voor deze dag 5 behandelingen beschikbaar, waarvan er op dit moment reeds 4 geboekt zijn. Bijdragen aan de actie van Total Beauty Harderwijk kan door de resterende behandeling te
reserveren, maar ook door een donatie te plaatsen via
https://www.inactievoorbeatbatten.nl/actie/total-beauty-harderwijk 

Batten
Batten is een zeldzame stofwisselingsziekte die ook wel een vorm van kinderdementie wordt genoemd. Kinderen met Batten worden ogenschijnlijk gezond geboren, maar verliezen vanaf ongeveer hun 5de levensjaar hun gezichtsvermogen. Zij krijgen te maken met epileptische aanvallen en ze verliezen hun spierkracht, motoriek, spraakvermogen en hun geheugen. Veelal sterven zij tussen hun 15de en 25ste levensjaar. Voor Batten is nog geen genezing mogelijk. Stichting Beat Batten zet zich in om hoopgevend onderzoek te financieren.

Beat Batten logo
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie