!
Ruitersport Den Besten overgenomen door Avo Diervoeders.
Ruitersport Den Besten overgenomen door Avo Diervoeders. Ruitersport den Besten

Ruitersport Den Besten naar Hulshorst

23 september 2021 om 16:57 Zakelijk

HIERDEN Met haar rijke historie - Ruitersport Den Besten bestaat al sinds 1965 en is al sinds die tijd gevestigd in Hierden - gaat er nu het een en ander veranderen voor het bedrijf dat onder ruiters een écht begrip is. Vanaf 1 januari 2022 wordt de winkel opgesplitst en moeten winkelbezoekers naar Hulshorst. Met ingang van deze datum wordt een deel van het bedrijf overgenomen door Avo Diervoeders, gevestigd aan de Harderwijkerweg in Hulshorst. De winkel van Ruitersport Den Besten zal dan ook naar dit adres in Hulshorst verhuizen.

Elke paardensporter kan straks dus terecht in Hulshorst, waar zij nog steeds evenveel goede producten zullen vinden om hun hobby en/of sport uit te voeren. De huidige, maar uitzwaaiende eigenaar, Maarten Nugteren, wil zich geheel gaan focussen op de zadelmakerij en zal dat doen onder de naam Zadelmakerij Nugteren. Dit zal hij vanaf een nieuwe locatie gaan doen: Zadelmakerij Nugteren vestigt zich aan de Braillestraat in Harderwijk. Vanaf die locatie, zijn werkplaats, zal hij zadels repareren, maar daarnaast zal hij op locatie ook zadels blijven aanmeten, iets waar zijn passie ligt. Door de grote hoeveelheid werk bij zijn zadelmakerij, was Nugteren al veel minder vaak aanwezig in de winkel. Nugteren blijft bereikbaar onder zijn bestaande telefoonnummer, via én via . ,,De zaak was wel een beetje mijn kindje, maar ik vind het ook prettig om mij nu volledig te kunnen richten op mijn grote passie.”

Ruitersport Den Besten beschikt momenteel over een webshop, die voorlopig wordt doorgezet door Avo Diervoeders. Eigenaar Anton van Omme vindt de overname van Ruitersport Den Besten een welkome aanvulling voor Avo Diervoeders, omdat straks alles wat paarden betreft onder één dak wordt aangeboden. Saskia Sanders, partner van Maarten en al jaren werkzaam bij Ruitersport Den Besten, blijft in Hulshorst verbonden aan de winkel. 

Er zijn bij Avo Diervoeders plannen om in de loop van 2022 de winkel te vergroten. Binnen welk tijdsbestek dat gaat lukken, is nog niet helemaal duidelijk. Tot die tijd wordt de winkel ondergebracht binnen het huidige bedrijf, aldus Van Omme: ,,Zodra de uitbreiding is gerealiseerd, kunnen we ook het assortiment gaan uitbreiden.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie