!
Easy Powerwalk Harderwijk
Easy Powerwalk Harderwijk M. Ruijter

Nieuw in Harderwijk: Easy Powerwalk

19 september 2021 om 11:46 Lokaal Deel je nieuws

Powerwalken wordt ook wel eens sportief wandelen genoemd met het verschil dat je bij Powerwalk ook intensief je armen gebruikt. Het is dus een workout voor je hele lichaam.

Powerwalken zorgt voor mentale ontspanning, het verbetert de conditie van hart- en bloedvaten, verlaagt het cholesterol en de bloeddruk en het versterkt je spieren. Daarnaast ben je lekker bezig in de buitenlucht om je hoofd leeg te maken.

In Harderwijk start in week 40 Easy Powerwalk. Wie wil kan daarna verder met de cursus Start to Powerwalk waarin we het tempo gaan opvoeren en meer (interval) oefeningen gaan doen.

En daarna is er de mogelijkheid om in te stromen in de groep Powerwalk Fans voor de meer gevorderde Powerwalkers.

Easy Powerwalk is laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk. Je bouwt conditie op maar omdat je altijd 1 voet aan de grond houdt, belast je nooit teveel je spieren.

Easy Powerwalk is de meest makkelijke en speciaal geschikt voor vrouwen met overgewicht, slechte conditie of herstellende van een rug- of knieblessure. Ook als je al wat ouder bent, kun je prima mee doen!

De 1e (proef)les is altijd gratis. Voor de cursussen Easy Powerwalk en Start to Powerwalk kost het € 65 per 10 lessen. Ga je door naar Powerwalkfans dan betaal je € 27,50 per maand of € 75 per kwartaal. Een les duurt 45-60 minuten.

We starten met Easy Powerwalk in Harderwijk op maandagavond 04 oktober om 19.30 uur en op woensdagochtend 06 oktober om 09.15 uur.

Wil je meer info of je alvast aanmelden? Stuur me dan even een berichtje via WhatsApp op 0610971758

https://www.facebook.com/powerwalkharderwijk

Doe jij ook lekker mee?

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie