!
Yvonne werkt graag met kleur.
Yvonne werkt graag met kleur. Yvonne Casander

´Iedere dag brengt iets nieuws´

14 september 2021 om 09:47 Kunst

ZEEWOLDE In de maand september loopt er in het gemeentehuis van Zeewolde een expositie van werk van Yvonne Casander.

Actief, nieuws- en leergierig, belangstellend, creatief, eerlijk, niet meer piepjong, zelden stilzitten en als dat wel gebeurt, is er altijd die kriebel om te creëren.  Zomaar wat steekwoorden die op Yvonne Casander van toepassing zijn.

BELANGSTELLING Zij heeft een brede belangstelling voor alles wat ze tegenkomt. Dat heeft zij van huis uit meegekregen als oudste dochter van een groot gezin. ,,Intens voelen en beleven. Dat kan lastig zijn, omdat het vaak gepaard gaat met sterke emoties. Die kunnen haar dwarszitten, maar tegelijk ook de aanzet geven tot nieuw werk.´´

Yvonne werkt zowel abstract als figuratief, maar ook realistisch. In olie, acryl en aquarel. Het is maar net in welke ´mood´ zij zit. Bekijk haar website voor een kleine impressie van haar werk, zie yvonnecasander.nl

TROUWZAAL Voor de expositie in een functionele ruimte van het gemeentehuis in Zeewolde, trouwzaal en raadsvergaderingen, heeft Yvonne gekozen voor schilderijen in blauw- en groentinten. 

Deze kleuren staan voor ontspanning, rust, ruimte, helderheid, bewustzijn. ,,Wilt u meer weten, neem een visitekaartje mee, bel me gerust op. Ik maak graag een praatje met u.”

BEZOEK De expositie is tijdens openingsuren van het gemeentehuis te bekijken. Even bij de balie melden.

Meer info: yvonnecasander.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie