Foto: St. Jansdal

St Jansdal: Terugkomavond ouders van couveuse kinderen

Harderwijk - Ziekenhuis St Jansdal organiseert op 24 juni een terugkomavond voor ouders van couveuse kinderen. De avond is bedoeld voor ouders van te vroeg, te klein of ziek geboren kinderen die op een couveuse afdeling hebben gelegen.
Opname op de couveuseafdeling is vaak een emotionele gebeurtenis voor ouders. Zeker omdat van te voren niet altijd bekend is dat een verblijf op de couveuse unit nodig is. Moeders zijn net bevallen en worden heen en weer geslingerd tussen blijdschap, angst en onzekerheid. Samen met andere ouders wordt teruggekeken op de tijd voor en na de geboorte. Een medisch pedagogisch zorgverlener en een GZ-psycholoog zullen de avond begeleiden. De insteek is een interactieve avond, waarin het uitwisselen van ervaringen met lotgenoten en vragen stellen aan (ervarings)deskundigen centraal staan.

De avond vindt plaats op maandag 24 juni 2019 van 19.30-21.00 uur (inloop vanaf 19.15 uur). De locatie is ziekenhuis St Jansdal, Wethouder Jansenlaan 90 Harderwijk. De entree is gratis.

Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven door een e-mail te sturen naar: e.vlaming@stjansdal.nl onder vermelding van:
- Naam en de naam van het kindje
- Met hoeveel personen iemand aanwezig wil zijn
- Onderwerpen die interessant zijn om meer over te weten.

­­

Meer berichten