flyer
flyer (Foto: Saskia van Beek)

De overheid heeft ontwikkelsubsidie beschikbaar voor werkende 45 plussers, dat betekent een gratis compact loopbaantraject!

Harderwijk - Werk hebben dat bij je past en waar je het naar je zin hebt is belangrijk. Door jezelf te ontwikkelen, zorg je ervoor dat je ook in de toekomst nog met plezier naar je werk gaat. Maar hoe blijf je jezelf ontwikkelen? En wie kan je daar eigenlijk bij helpen?

Een loopbaanadviseur kan je helpen met jouw persoonlijke ontwikkeling. Door jouw kwaliteiten en behoeften te bespreken, maakt de loopbaanbaanadviseur een op maat gemaakt ontwikkeladvies. Daardoor krijg jij een beter beeld van wat nodig is om meer gebruik te maken van je talenten én voor een werkleven vol energie.

Het Ontwikkeladvies is bedoeld voor werkende 45-plussers. Tijdens een aantal gesprekken vraagt de adviseur naar jouw persoonlijke kwaliteiten, behoeften en zorgen. Alles wat er wordt gezegd in deze gesprekken blijft tussen jou en de loopbaanadviseur en wordt met niemand anders gedeeld. Jouw groei, toekomstplannen én privacy staan namelijk centraal. Zie het als een beloning voor jezelf, waarvan jij bepaalt met wie je het deelt. Het Ontwikkeladvies laat zien waar jij je kunt ontwikkelen en hoe jij je werk leuk kunt houden. Nu én in de toekomst.

Het Ontwikkeladvies is nu gratis beschikbaar voor alle werkende 45-plussers. Bilan coaching & training biedt deze trajecten aan en kan je precies vertellen wat dit voor jou betekent!

Meer berichten