!
Willemijn de Weerd.
Willemijn de Weerd. Eigen foto

Opvoeden: ´Als ze maar gelukkig zijn´

8 september 2021 om 12:09 Activiteiten

ZEEWOLDE Een avond voor papa’s en mama’s, opa’s en oma’s, pleegouders, leerkrachten en ieder die op één of andere manier contact met kinderen heeft. De opvoedtrend van deze tijd lijkt dat het leven van onze kinderen vooral leuk moet zijn. Onder het motto ‘als ze maar gelukkig zijn’ proberen ouders het leven van kinderen zo pijnloos mogelijk en zonder teleurstelling te laten verlopen. Worden de kinderen echt gelukkig van deze opvoedstijl of moet men het geluk voor hen ergens anders zoeken?

In een interactieve avond zal Willemijn de Weerd met de aanwezigen over deze vraag nadenken. ,,Hoe christelijke ouders/opvoeders ook beïnvloed worden door de geest van de tijd.´´ 

KINDERBOEKEN Willemijn is naast spreekster ook schrijfster van kinderboeken. Ze schreef er meer dan vijftig en won voor twee boeken de prijs van het ‘Hoogste Woord’.  Ze geeft workshops op scholen over zelf een verhaal schrijven. Ze gaat met kinderen aan de slag, geeft hen tips en maakt hen enthousiast om hun eigen bedachte verhaalvorm te geven. Rondom haar kinderboeken geeft ze regelmatig voorstellingen.

OPNIEUW NADENKEN De avond is voor iedereen die met kinderen te maken heeft, ouders, grootouders, pleegouders, leerkrachten etc. een mooie gelegenheid om opnieuw na te denken over de route die opvoeders met de kinderen lopen.

Willemijn brengt een boekentafel mee.

Aanvang is 19.45 uur, inloop 19.30 uur, eigen bijdrage: 3 euro. Info, tel. 06-51982531.

Open Haven, Protestantse Gemeente Zeewolde, Kerkplein 8.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie