!
Athlos wandelsporters genieten van de prachtige omgeving
Athlos wandelsporters genieten van de prachtige omgeving AV Athlos, Caroline

Najaarswandelingen in de vroege ochtend met Athlos

6 september 2021 om 11:07 Sport Deel je nieuws

Net na zonsopkomst het bos in! Athlos gaat zes vroege ochtendwandelingen organiseren. Dan heb je alles: beweging, lopen in een groep, onze prachtige omgeving en een vroeg tijdstip op de dag. En als je na anderhalf uur weer terug bent ligt er nog een hele dag voor je.

Voor wie een kortdurende activiteit wil doen, organiseert Athlos in september en oktober zes wandelingen om kennis te maken met de vereniging. Je gaat met groep en trainer de bossen in. Iedere week wordt er een andere route gelopen. Geen dag is hetzelfde, je zult je verbazen over de variatie in de ochtenden en de prachtige omgeving zo dicht bij huis. We gaan net na zonsopkomst starten, dus de starttijd verschuift met de weken mee.

Je kunt als wandelaar en als Nordic Walker mee lopen. Voor Nordic Walkers is het wel noodzakelijk dat de basistechniek bekend is en dat je over eigen stokken beschikt. De herfstwandelingen zullen op op donderdag- of zaterdagochtend zijn, afhankelijk van de aanmeldingen. De eerste dag zal zaterdagochtend 11 september of donderdag 16 september zijn om 7.30 uur vanaf ons clubgebouw aan de Strokelweg. Er wordt van je verwacht dat je de conditie hebt om een wandeling van anderhalf uur in een redelijk tempo aan te kunnen (5 km/uur).

Ga je mee?

De kosten bedragen 25 euro voor zes wandelingen. Voor meer informatie: 06 51987224 en aanmelden via: jolande9909@hotmail.com. En vind je het starttijdstip te vroeg, kijk dan op de website voor de reguliere Athlos wandelsportgroepen: https://athlos.nl/wandelsport/trainers/

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie