!
stills uit de films en de locatie, het bottermuseum
stills uit de films en de locatie, het bottermuseum Bottermuseum

International Go Short Film Festival in het Bottermuseum

6 september 2021 om 08:55 Lokaal Deel je nieuws

Go Short - International Short Film Festival Nijmegen en Erfgoedfestival Gelderland slaan in september de handen ineen voor de ‘Go Short Gelderland Erfgoedtour’. Drie unieke erfgoedlocaties in Zutphen en Harderwijk openen dan hun deuren voor een reeks bijzondere filmvertoningen. Op 17 september trekt de Go Short Gelderland Erfgoedtour door naar het Bottermuseum in Harderwijk en kun je daar genieten van het door Go Short samengestelde filmprogramma Kort en Krachtig!

Het beste van Go Short 2021

Het programma Kort en Krachtig! bestaat uit een selectie van de beste korte films uit de internationale competitie van Go Short 2021. Dit speciaal voor het Erfgoedfestival ontwikkelde programma neemt je middels een combinatie van comedy, animatie, satire en documentaire mee in het veelzijdige en soms lastige leven van een artiest.

Het filmprogramma Kort en Krachtig! bestaat uit de volgende korte films: Manifesto (Director: Ane Hjort Guttu), The Best Orchestra In The World (Director: Henning Backhaus, Producer: Lukas Rosatti), Don’t Hesitate to Come for a Visit, Mom (Director: Anna Arthemyeva) en Conversations with a Whale (Director: Anna Samo, Producer: Tom Bergmann). De totale duur van het filmprogramma is anderhalf uur. De films worden in het Engels ondertiteld.

Bekijk Kort en Krachtig!

De kunstvorm korte film daagt filmmakers uit om nieuwe, creatieve vormen te vinden om een verhaal te vertellen. Een korte film duurt maximaal 30 minuten.

Gelders erfgoed als podium voor cultuur

De Go Short Gelderland Erfgoedtour is ontstaan i.s.m. het Erfgoedfestival Gelderland, Musea Zutphen, Bottermuseum Harderwijk en Dat Bolwerck Zutphen. Samen willen zij laten zien dat erfgoedlocaties een prachtig podium kunnen bieden aan culturele evenementen.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op https://www.bottermuseum.nl/goshort/

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie