Kom 4 juni naar Ontmoet bij Het Goed

Harderwijk - De werkloosheid is de afgelopen 10 jaar nog nooit zo laag geweest. Toch hebben ruim 1 miljoen Nederlanders geen werk of zouden meer willen werken (bron CBS). Mensen met talenten staan aan de kant; mensen die graag mee willen doen.

Het Goed Harderwijk brengt op 4 juni in haar kringloopwarenhuis verschillende organisaties bij elkaar om mensen die weer aan de slag willen samen verder te helpen. In Harderwijk gaat het om Inclusief Groep en Careander. Iedereen die zijn of haar plek op de arbeidsmarkt wil (her)vinden is deze dinsdag tussen 11.00 en 15.00 uur van harte welkom om te ontdekken wat de mogelijkheden zijn.

Mogelijkheden zijn legio
Tijdens de manifestatie Ontmoet bij Het Goed op 4 juni kunnen werkzoekenden met deskundigen van Inclusief Groep, Careander en Het Goed praten over hun specifieke situatie en wensen. Er wordt gekeken naar waar je het best op je plek zou zijn en wat hiervoor de beste vervolgstap is. De mogelijkheden zijn legio: van vrijwilligerswerk tot aangepaste werkplekken en van regulier werk tot specifiek werken en leren voor jongeren.

Leer- en werkmogelijkheden
Daarnaast kun je een rondleiding krijgen om te zien wat de leer- en werkmogelijkheden van Het Goed zelf zijn. Als sociale onderneming maakt Het Goed zich al meer dan 25 jaar hard voor het creëren en vergroten van werkkansen voor wie dat extra nodig heeft.

Als het aan de deelnemende organisaties ligt, is er voor iedereen een plek op de arbeidsmarkt. Werk is de beste methode om uit armoede of sociaal isolement te komen. Werk is het recht voor iedereen om een volwaardig leven te leiden op een betekenisvolle manier, samen met anderen.

Ontmoet bij Het Goed is een evenement voor iedereen die graag (weer) aan de slag wil en wil weten wat daarvoor de beste plek is en hoe je dat aanpakt. Aanmelden is niet nodig.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden