Foto: Picasa

Kraamfeest op de MMM Zorgboerderij

Zeewolde - De MMM Zorgboerderij van stichting Triade organiseert op 18 mei weer een echt kraamfeest! Dit is niet alleen om de geboorte van de lammetjes te vieren maar ook is het terrein feestelijk aangekleed met verschillende kraampjes. Bij deze kraampjes kunt u kennis maken met onze nieuwe, zelf verbouwde vrucht, de Yacon. U krijgt informatie hoe gezond dit is en kunt proeven hoe lekker het smaakt want we hebben er een taart mee gebakken. De IVN is aanwezig, daar kan zelf azijn gemaakt worden en er zijn heerlijke kruiden te koop. Daarnaast verkoopt de MMM zelfgemaakte cadeautjes en fruit van Fruithal Smits.

Voor de kinderen staat het springkussen klaar, is er een ballonartiest, er zijn spelletjes te doen, grabbelen en schminken, speurtocht en kleurwedstrijd. Natuurlijk wordt iedereen verwend met limonade en lange vingers met muisjes. Stil je trek met een warme pannenkoek of een stukje Canadese plaatappeltaart op ons gezellige terras. De 18 holes midgetgolfbaan is gerenoveerd en deze dag mag iedereen voor een klein bedrag de baan uitproberen. Om 10.00 uur worden de schapen geschoren. Kom ook eens kijken in de winkel. Daar worden de lekkerste biologische sappen, thee en streekproducten verkocht. Alle inkomsten komen ten goede aan het onderhouden en ontwikkelen van de MMM Zorgboerderij waar wij een fijne dagbesteding kunnen bieden aan mensen die dat nodig hebben.

De dag begint om 10.00 uur en zal eindigen om 16.00 uur. Namens alle medewerkers en bewoners van harte welkom op de Gelderseweg 30! Tip: Kom op de fiets

Meer berichten