Maar liefst negentig kinderen waren aanwezig bij het de opening van het speeltuinseizoen in de Zeebuurt. Eigen foto.
Maar liefst negentig kinderen waren aanwezig bij het de opening van het speeltuinseizoen in de Zeebuurt. Eigen foto. (Foto: Paco van de Velde)

Succes voor speeltuin in de Zeebuurt: seizoen geopend

In de Zeebuurt is onlangs het speeltuinseizoen op spectaculaire wijze geopend.

HARDERWIJK - Het speeltuinseizoen bij Buurtvereniging Havenkwartier in de Zeebuurt is begin mei officieel geopend met een groot spektakel door wethouder Marcel Companjen.

Een van de vrijwilligers, Alice Van Zetten- Grift, over het verloop. "Het was een ontzettend groot succes. Door de steun van geweldige sponsoren kon er groots uitgepakt worden. Voor de kleintjes stond er een levensgroot beweegbaar Piratenschip luchtkussen, de kinderen konden zich laten schminken, zak- of bliklopen, of iets leuks vinden in de grabbelton. Er waren pannenkoeken, popcorn en schepijs verkrijgbaar en volop limonade. Meer dan 90 kinderen hebben hier aan meegedaan.

Iedere woensdag is er een knutselmiddag van 14.00 tot 16.00 uur. Ook sport en spel komen aan bod op die middagen. Gratis voor kinderen van 4-12 jaar. Iedere maand is er op vrijdagavond een kinderdisco en tenslotte ook een kinderbingo op het programma.

Lid worden van de speeltuinvereniging? Stuur dan een mail naar lidvanspeeltuin@gmail.com of bezoek de Facebookpagina Speeltuin- buurtvereniging Havenkwartier."

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden