Rosan Tromp, hier met dochter Naomi is afhankelijk van donaties voor een belangrijke behandeling in de VS. Eigen foto.
Rosan Tromp, hier met dochter Naomi is afhankelijk van donaties voor een belangrijke behandeling in de VS. Eigen foto. (Foto: eigen foto)

'Zonder behandeling is er geen kans op genezing'

Rosan Tromp uit Harderwijk is één van die Lymepatiënten. Voor haar wordt geld ingezameld voor een belangrijke behandeling in de VS.

HARDERWIJK - In een reactie op het vorige week verschenen artikel vraagt men om het rekeningnummer. Inmiddels is er voor de fundraising een link toegevoegd. Marie-Louise Steijn is bijzonder getroffen door de situatie rond haar vriendin Rosan en komt met deze oproep. "Vrienden van haar hebben in februari van dit jaar een fundraising opgericht. Zij moet voor multi-disciplinaire behandeling naar de VS, dat kost maar liefst 75.000 euro en de tijd dringt. Zonder deze behandeling is er geen kans op genezing en geen kwaliteit van leven meer. Voor de behandeling van deze ziekte is geld nodig. In Nederland wordt chronische Lyme niet erkend en dus niet vergoed. De specialist denkt aan een stamceltransplantatie, maar eerst is nader onderzoek nodig. Daarnaast zal na de behandeling nog een traject van minstens één tot twee jaar nodig zijn. Als dat geld er niet komt is het perspectief dat ook deze zus komt te overlijden. Mijn oproep luidt: doneer, geef haar leven terug!" Doneren kan hier

Meer berichten