Het paar werd gefeliciteerd door burgemeester Van Schaik. Foto: Lex Schuijl
Het paar werd gefeliciteerd door burgemeester Van Schaik. Foto: Lex Schuijl (Foto: )

Diamanten huwelijksfeest voor echtpaar Uit de Bosch

Jan Hendrik en Betje (Bep) uit de Bosch-Franken hebben onlangs hun 60-jarig huwelijk gevierd.

HARDERWIJK – Het paar heeft tijdens hun huwelijk altijd in Harderwijk gewoond. Zij hebben vier kinderen geboren; Geerling, Betsy, Nanda en Gert-Jan en ondertussen negen kleinkinderen, twee achterkleinkinderen en een derde achterkleinkind op komst.

Het echtpaar heeft aan het begin van hun huwelijk gewoond aan de Weidemeesterlaan met een tuinderij waar groenten verbouwd werden.
"Vader heeft nog enkele jaren een bloemenwinkel gehad op de Kuipwal in Harderwijk. Ook heeft hij in Ermelo een grote schuur gehad waar hij groenten verbouwde en wat kleinvee had. Vader heeft nog tot aan zijn pensioen gewerkt bij Schuuring. Onze moeder heeft meer dan haar best gedaan om vier kinderen op te voeden en de vrouw naast een hardwerkende man te zijn en jarenlang oppas-oma geweest. Onze ouders zijn niet erg mobiel meer en zitten veel binnen. Moeder is ernstig ziek, maar gelukkig nog steeds onder ons. Ze wonen met veel plezier in het bejaardenhuis en gaan af en toe naar spelletjesmiddagen, die worden gehouden."

Meer berichten