Foto's: Bart Jansen
Foto's: Bart Jansen (Foto: )

Het Startblok doet 'Stiekem' mee aan liedjeswedstrijd

Harderwijk - Groep 6b van Het Startblok kreeg woensdag 13 maart bezoek van een team van Kinderen voor Kinderen. Samen met Sanne Hans, ook wel bekend als Miss Montreal, en meester Bart ging de groep aan de slag met het liedje waarvan de tekst een aantal weken daarvoor door de groep was ingestuurd.

Kinderen voor Kinderen heeft namelijk ter ere van hun 40-jarige bestaan een liedjeswedstrijd uitgeschreven waaraan de klas besloot mee te doen. Aan de hand van een lespakket leerden de kinderen waaraan een goed liedje moet voldoen en kon het schrijven van de tekst beginnen. Uit ruim honderd inzendingen werd het liedje 'Stiekem' geselecteerd. Daarmee behoort het liedje van groep 6b tot de laatste drie inzendingen die kans maken om op de nieuwe cd van Kinderen voor Kinderen terecht te komen. Daarnaast mag de winnende klas in oktober naar de grote show van Kinderen voor Kinderen.

Terwijl Sanne Hans met een klein groepje kinderen aan het werk ging, kreeg de rest van de klas een workshop van zangcoach Michiel en twee koorleden van Kinderen voor Kinderen. De tekst werd in korte tijd voorzien van een pakkende melodie en is nu te beluisteren op de site van Kinderen voor Kinderen. Vanaf woensdag 20 maart is dit ook de plek waar tien dagen lang kan worden gestemd. 1 april zal bekend worden gemaakt welk liedje de felbegeerde plek op de nieuwe cd mag innemen. Ga nu naar kvk.bnnvara.nl en stem op het liedje 'Stiekem', of je eigen favoriet natuurlijk.

Meer berichten