Het team 'De Cornuiten' deed al vaker met succes mee en is ook in de editie 2019 weer van de partij. V.l.n.r. Sven Blaauw, Niels Tromp en Cor Lubbers. Foto: Anneke Immink.
Het team 'De Cornuiten' deed al vaker met succes mee en is ook in de editie 2019 weer van de partij. V.l.n.r. Sven Blaauw, Niels Tromp en Cor Lubbers. Foto: Anneke Immink. (Foto: Picasa)

Aanmelding Kennisquiz open!

HARDERWIJK - Vanaf vandaag kunnen teams zich inschrijven voor de Harderwijker Kennisquiz van dit jaar. De bekende Harderwijker Dim van Rhee presenteert het populaire vragenspel weer. Aanmelden is mogelijk:
quizharderwijk@solcon.nl.

De afgelopen jaren deden telkens ruim veertig teams mee aan de quiz. Ook dit keer is er plaats voor enkele tientallen teams. Een team bestaat uit drie personen, afkomstig van een bedrijf, een instelling of een club; ook vrienden- of familieteams kunnen meedoen. Het inschrijfgeld bedraagt vijf euro per persoon.

Er worden drie voorrondes gehouden voor telkens elf teams. De eerste voorronde is op maandagavond 4 maart, de tweede op 11 maart en de derde op 18 maart. Een week later wordt de finale gespeeld door de hoogst scorende teams uit de voorrondes. De quiz start om 20.00 uur precies. Publiek heeft vrij toegang en kan buiten mededinging meedoen. In de afgelopen jaren was Hotel Baars de quizlocatie, maar nu is dat Veluvia aan de Havendijk. Wie zich aanmeldt via quizharderwijk@solcon.nl geeft de namen van de drie teamleden op en de naam van het team. Dit e-mailadres staat vanaf vandaag open. Wie zich snel opgeeft kan er zeker van zijn dat er nog plaats is. De meeste teams die in eerdere jaargangen meededen hebben zich al via de voorinschrijving gemeld. In de drie voorrondes zijn nog enkele plaatsen vrij.

Meer berichten