kwartet Stop Talking
kwartet Stop Talking (Foto: Wim Balke)

Stop Talking wil muzikaal verwennen

Harderwijk - Op donderdag 14 februari wil dameskwartet Stop Talking mensen in de gelegenheid stellen om dierbaren muzikaal te verrassen.

Was van oorsprong Valentijnsdag bedoeld om je (geheime) liefde te verrassen, nu kun je iedereen die je een warm hart toedraagt op die dag in het zonnetje zetten. En naast een kaartje of een bloemetje kan dat ook muzikaal.Stop Talking heeft al vaker met Valentijnsdag mooie persoonlijke optredens verzorgd. Omdat deze dames a cappella optreden komen hun nummers ook goed tot hun recht in de intieme sfeer van een huiskamer, De dames hebben een breed repertoire van zowel Nederlandstalige als Engelse nummers, gevoelig maar ook nummers met humor Onlangs hebben ze nog succesvol twee shows verzorgd in de kleine theaterzaal van de Catharinakapel.

Hoewel ze vinden dat je elke dag van het jaar mag laten merken dat je van iemand houdt, willen ze iedereen de kans geven om speciaal op Valentijnsdag iets extra's te doen. Profiteer. Om die reden hebben ze een speciaal arrangement van drie songs voor veertig euro. Ze zijn te boeken vanaf 18:00 uur (of 18:30, afhankelijk van de reistijd), en om logistieke redenen alleen in een straal van 10 kilometer binnen Harderwijk. Neem contact op via Bettina Hager (bettina_hager@hotmail.com of 06-51928986) voor meer informatie kunt u ook kijken op hun facebookpagina: https://www.facebook.com/kwartetstoptalking/

Meer berichten