vischafslag
vischafslag (Foto: vischafslag)

Het verleden laten beleven met een belevenis.

Harderwijk - De Botterstichting en Vischafslag Harderwijk heeft Zaterdagmiddag 9 februari een interessant programma voor de (toekomstige) vrijwilligers en de partners van beide stichtingen.

Vischafslag Harderwijk is het historisch middelpunt van het visserijverleden van Harderwijk. Dit willen wij ook graag uitdragen. Door middel van bezichtinging van zowel de vischafslag alsmede de botterloods. Varen met Botters en onderhoud. In de vischafslag de afslag met de mijnklok.

Zoek je een boeiende en uitdagende vrijwilligersfunctie.

Wil je meewerken aan een waardevolle belevenis.
Rondleidingen, verhalen vertellen, botterschipper, bootsmaat, houtbewerking, mijn-meester van de afslag, horeca, gastvrouw/gastheer en conciërge.

Ben je zelf geinteresseerd of ken je nog enthousiaste mensen die ook vrijwilliger bij de botterstichting of vischafslag willen worden, dan is deze middag een mooie gelegenheid om ze mee te vragen en kennis te laten maken. Je bent dan van harte welkom. Het programma ziet er als volgt uit:
15.00 Praatje van Dennis van Oeveren

15.10 Mini-filmlezing met beelden en foto’s , door Evert van der Meer Evert van der Meer neemt ons mee tijdens een mini filmlezing over de visserij van vroeger en nu

16.15 Kopje soep en een afsluitend hapje en drankje

Onder het genot van een kopje soep, hapje en een drankje sluiten we deze informele middag af en is er gelegenheid om mee te praten over de plannen en ontwikkelingen bij de botterstichting en de vischafslag.


Havendijk 13
3846 AD Harderwijk
Nederland


(Ivm de catering graag aanmelden)

Meer berichten