Mirjam en Ingrid. Foto: Rob de Joode
Mirjam en Ingrid. Foto: Rob de Joode (Foto: Rob de Joode)

Uitvaartbeurs 'Voor een mooie Herinnering'

Harderwijk - Mirjam Hoogendorp en Ingrid van Bakel van In Herinnering Uitvaartzorg organiseren op zaterdag 23 maart in De Regenboog Kerk in de wijk Drielanden samen met lokale en regionalen bedrijven een uitvaartbeurs “Voor een mooie Herinnering “.

Van 11 t/m 16 uur kunnen bezoekers kennismaken met zo’n dertig exposanten, allemaal verbonden met het beurs thema “Voor een mooie Herinnering”

Wij proberen de bezoeker op deze dag te laten zien dat er meer is dan een kopje koffie en een plakje cake.Een afscheid zoals jij het graag wilt en bij jou past.

Aanwezig tijdens de beurs zijn exposanten die de bezoeker verschillende vormen van rouwvervoer laten zien, zoals een rouwbus, een Dodge en een koets. Bloemen in verschillende stijlen en kleuren, een afscheidsfotograaf, een bedrijf dat as verwerkt in schilderijen, ritueelbegeleiders die vertellen wat zij kunnen betekenen bij een uitvaart en bedrijven die de bezoeker laten zien wat er mogelijk is in gedenktekens, duurzame urnen, kisten en wades. Het geheel wordt opgeluisterd door zangeressen en muziek.

Een uitvaartbeurs voor iedereen die meer wil weten over de mogelijkheden voor, tijdens en na een uitvaart. Uiteraard is de toegang gratis en schenken wij een kopje koffie/thee aan de bezoekers.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden