Foto:

Triade breidt uit in Zeewolde met vernieuwd Flevo Café

Zeewolde – Vanaf 4 februari start Triade in bibliotheek Flevomeer Zeewolde met het Flevo Café. Het café krijgt een geheel nieuwe vorm en aanpak. Voortaan bestaat het team medewerkers uit mensen met een beperking. Zij krijgen begeleiding van zorgorganisatie Triade. En goed nieuws, er is nog plaats voor nieuwe collega's en stagiaires in het team!

In het Flevo Café kunnen gasten genieten van een kopje koffie, thee en een heerlijke taart of lunch. Handig te combineren met een bezoekje aan de winkels of de bibliotheek. Het nieuwe enthousiaste team bestaat uit mensen met een beperking. Het werk wordt op maat gemaakt, passend bij ieders talenten en mogelijkheden. Dit kan variëren van werken in de keuken, kassa, bediening, maar ook bijvoorbeeld werkzaamheden voor de bibliotheek zoals boeken sorteren.

Open vanaf 4 februari 2019

Flevo Café

Flevomeer Bibliotheek

Kerkstraat 2, Zeewolde

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 10.00 – 16.00 uur

Zaterdag 10.00 – 14.00 uur

Er zit een verhaal achterManager Miranda Juckers van Triade vertelt: "Het is niet zomaar een kopje koffie of een stukje van de zelfgemaakte appeltaart waar we onze gasten van laten genieten in het Flevo Café. Er zit een verhaal achter. In dit nieuwe dagbestedingsproject van Triade kunnen cliënten zich ontwikkelen, hun talent ontdekken en actief deelnemen aan de maatschappij. Door de ervaringen die zij als medewerker of als stagiaire opdoen en de waardering die ze krijgen, groeit het vertrouwen in zichzelf en in elkaar. En, we hebben nog plaats, we zoeken nog versterking van ons nieuwe team!''.

Uitbreiding in Zeewolde
Naast de woon- annex dagbestedingslocatie MMM Zorgboerderij heeft Triade met de start van het Flevo Café een nieuwe vorm van dagbesteding in Zeewolde gerealiseerd.
Er wordt nu toegewerkt naar de officiële opening in het voorjaar. Ondertussen is vanaf 4 februari het Flevo Café aan de Kerkstraat 2 in Zeewolde al open voor gasten.
Wil je ook werken in het Flevo Café? Kijk snel op onze website www.triade-flevoland.nl.

Meer berichten