Muziekmaken voor Laatbloeiers, nu ook in bandvorm. Foto: CC0 Creative Commons
Muziekmaken voor Laatbloeiers, nu ook in bandvorm. Foto: CC0 Creative Commons (Foto: CC0 Creative Commons)

Muziekmaken voor Laatbloeiers - nu ook in een band!

Harderwijk - Popschool Harderwijk begint na de voorjaarsvakantie weer met groepslessen, speciaal voor volwassenen. Onder de noemer 'Laatbloeiers' zullen de lessen voor beginners in zang, gitaar, drums en keyboard/piano vanaf de eerste week van maart van start gaan.

Muziekles is niet alleen voor kinderen
Volwassenen weten niet altijd dat ook zij op de Popschool terecht kunnen. En als ze het wel weten, dan vinden ze de drempel om privéles te nemen soms te groot. In dat geval zijn groepslessen vaak een beter alternatief. Het is gezellig, informeel en ongedwongen.
In no time speel of zing je je favoriete nummers mee. Daarna kun je beslissen of je in een groep door wilt gaan, of dat je individueel verder wilt lessen.

Laatbloeiers Band
Vanaf dit seizoen bestaat voor volwassenen die al een instrument bespelen en die het leuk zouden vinden om in een band te spelen, de mogelijkheid om onder begeleiding van een Popschooldocent, met andere cursisten een band te vormen. In acht lessen wordt het repertoire opgebouwd. De cursus wordt afgesloten met een optreden voor publiek. Van de deelnemers wordt basisvaardigheid op het instrument waarop ze spelen verwacht.

De cursus wordt gegeven voor zang, gitaar, toetsen en drums. De lessen gaat van start vanaf 6 aanmeldingen en bestaan uit 8 lessen van 1 uur. De kosten zijn eenmalig €58.-.

Inschrijven kan tot 15 februari via de site van de Popschool: https://www.popschoolharderwijk.nl/les…/aanmelden-groepsles/

Meer berichten