promovaren
promovaren (Foto: a.w. van lobberegt)

De Aalzangers

Harderwijk - Het jaar2018 was voor het Harderwijks Visserskoor De Aalzangers weer een druk en gezellig jaar met meer dan 25 medewerkingen.

Naast optredens in Sonnevanck, Randmeer en Weideheem waren onder andere ook de medewerkingen aan Koningsdag, Aaltjesdag en het Visserijconcert in de Grote Kerk goed bezochte en geslaagde gebeurtenissen.

De jaarlijkse optredens bij het palingroken in Kortenhoef en het varen met de Lionsclub gaf eveneens veel plezier voor zowel de gasten als de muzikanten.

Op eigen initiatief zijn wij het afgelopen jaar in augustus gaan ‘’promovaren’’ in de omgeving en havens van Harderwijk en dat gaf heel veel bekijks en geweldige reacties vanaf de kant.

Promovaren is onze manier om de aandacht te vestigen op de mogelijkheden van Harderwijk voor de toeristen en uiteraard ook op ons koor.

Begin september zijn wij met onze partners op ons gebruikelijke tweejarig reisje geweest en dat ging dit keer naar Delden en omgeving. Drie superdagen!.

Ook zijn wij er in geslaagd om enkele nieuwe leden aan te trekken en proberen wij naast een stuk gezelligheid en kameraadschap eveneens ons zangniveau op een acceptabel peil te brengen c.q. te houden.

Mocht u na het lezen van dit stukje interesse hebben om eens te komen luisteren of liever nog lid te worden dan kunt u ons elke woensdagavond rond 1930 uur vinden in het buurthuis De Tweeling aan de Ruijterlaan 19 in Harderwijk. Voor eventuele info kunt u altijd onze secretaris Piet Hoekstra bellen tel.: 0321-848424.

En wilt u ons zien of horen, ga dan eens naar onze website www.deaalzangers.nl

Meer berichten