Top2000-kerkdienst Harderwijk 2017
Top2000-kerkdienst Harderwijk 2017 (Foto: Jan de Roo)

Top2000-kerkdienst in Harderwijk op zaterdag 30 december

Harderwijk - Popmuziek in de kerk: ,,Het één sluit het ander niet uit”. Op 30 december is er in de Regenboog (Drielanden) voor de 5e keer een Top2000-kerkdienst met liederen uit de Top2000.

"Popliederen kunnen zulke mooie teksten hebben. Muziek doet veel met mensen. Dus waarom niet in de kerk? Dit is een van de redenen waarom wij deze dienst al 5 jaar organiseren. Daarnaast hopen wij op deze manier weer een andere doelgroep te trekken.” De kerkleden zijn in ieder geval al enthousiast. ,,Iedereen heeft elkaar aangemoedigd om te stemmen en nu is het tijd om deze nummers ten gehore te brengen.

Live muziek
De muziek wordt dit jaar live gebracht door de band No Stress. Dat betekent een andere sound dan de afgelopen jaren. Weer helemaal fris dus. De spreker is Jaap Vogelaar hij is Oudste bij de Sefanja gemeente.

.We hopen je graag te zien op zaterdagavond 30 december om 19.30 in de Regenboog.
Vanaf 19.00 uur gaan de deuren open. De dienst zal ongeveer een uur en een kwartier duren. Na afloop is er gelegenheid een drankje te halen aan de bar en hebben nog wat lekkers klaar staan om na te praten. Voor meer informatie en vragen verwijzen we je naar www.top2000kerkdienst.nl/harderwijk

Meer berichten