Kerstmarkt met kerstbomenverkoop Drielanden

De kerstfair vindt dit jaar plaats op woensdag 12 december van 16.00 uur tot 20.00 uur. Natuurlijk in en rondom de Pniëlkerk.
De kerstfair vindt dit jaar plaats op woensdag 12 december van 16.00 uur tot 20.00 uur. Natuurlijk in en rondom de Pniëlkerk.

HARDERWIJK – Van kerstbomen en oliebollen tot schminken en kerstbloemstukken. In kerkgebouw De Regenboog, Biezenplein 1 in Harderwijk, vindt zaterdag 15 december a.s. de jaarlijkse kerstmarkt plaats. De markt duurt van 10.00 tot 15.00 uur.

De opbrengst van de kerstmarkt is bestemd voor beide kerkelijke gemeenten die gebruikmaken van het kerkgebouw. Ze kunnen hiermee praktische zaken aanschaffen. De opbrengst ging eerder al naar een nieuwe schrobmachine en een invalidenlift.

Kerstbomen en kerstspullen

Bezoekers kunnen zich urenlang vermaken op de kerstmarkt. Natuurlijk is er de kerstbomenverkoop. De markt biedt volop kerstspullen, zoals bloemstukken en zelfgemaakte kaarten en kaarsen. Kinderen kunnen kerststukken maken en zich laten schminken. Er is een doorlopende loterij.

Eten en drinken

Fijnproevers vinden op de kerstmarkt onder meer advocaat (homemade), kerstbroden en wijn. Er is ook een oliebollenverkoop. Op het horecaplein (met volop zitgelegenheid) worden onder meer koffie, soep, glühwein en gebak verkocht.

Meer berichten