uitleg over bomen
uitleg over bomen (Foto: eigen foto spreker J. Mullenders)

Lezing Groei en Bloei over bomen door J. Mullenders, tevens plantenruilbeurs

Harderwijk - Lezing bij Groei & Bloei door Johan Mullenders op dinsdag 16 oktober: Wat staat daar voor een boom? Tevens plantenruilbeurs

Bomen, ze zijn overal om ons heen. In straten, parken, bossen en achtertuintjes. Maar wat is nu eigenlijk een boom, hoe leeft hij, wat heeft een boom nodig om gezond oud te worden? Hoe kijk ik naar bomen om ze van elkaar te leren onderscheiden? Met deze lezing probeert Johan Mullenders ons op een nieuwe manier naar bomen te laten kijken.

De spreker werkt al meer dan 25 jaar in het bomenpark van De Nieuwe Ooster in Amsterdam, waar hij beroepsmatig verantwoordelijk is voor een goed, veilig en gezond bomenbestand. Van aanplant tot rooien, van snoeien tot bewonderen, elke boom op het 33 hectare grote gedenkpark is hem vertrouwd. De Nieuwe Ooster is een begraafplaats in Amsterdam. Johan Mullenders brengt zijn grote liefde voor de bomen over vanuit de praktijk, met oog voor detail en met een mooie Amsterdamse tongval.

Plantenruilbeurs:
Neem uw overtallige planten mee naar de Kiekmure deze avond. Graag een stekertje er bij met naam, kleur en standplaats en u zult zien dat er liefhebbers genoeg zullen zijn die uw planten graag een nieuw leven willen bezorgen. Deze avonden zijn ideaal om verrassende nieuwe aanwinsten mee naar huis te kunnen nemen.

Locatie: Multifunctioneelcentrum De Kiekmure
Tesselschadelaan 1
3842 GA Harderwijk

Kosten: € 2.50 Leden gratis

Start: 19.45 uur

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden