Officiële start bouw Boerhaavelaan
Officiële start bouw Boerhaavelaan (Foto: Eigen foto ZNWV | Omnia Wonen)

Feestelijke start bouw woonzorgcomplex Boerhaavelaan

Harderwijk - Onder het toeziend oog van 26 scholieren van basisschool De Veste werd een tijdscapsule vol toekomstwensen begraven naast de nieuw te bouwen woonzorglocatie aan de Boerhaavelaan in Harderwijk. Samen met wethouder de Jong, verrichtten Monique Govers, bestuurder Omnia Wonen en Margreeth Kasper de Kroon, Raad van Bestuur Zorggroep, de officiële handeling. Met op de achtergrond de al zichtbare contouren van het gebouw, luidden de aanwezigen met confettikanonnen de start van de bouw officieel in.

Aan de Boerhaavelaan realiseert Omnia Wonen een nieuw complex voor cliënten van Zorggroep Noordwest-Veluwe. Met de bouw van dit complex wordt een mooie stap gezet in de woonruimtevoorziening voor zorgbehoevende ouderen in Harderwijk. Het project wordt uitgevoerd door aannemer Vastbouw en biedt straks ruimte aan cliënten van de Zorggroep, die daar kunnen wonen in een eigen wooneenheid die is afgestemd op hun behoeften. Er komen naast een binnentuin veel gezellige algemene ruimtes. Het gebouw wordt energiezuinig. Het is ook de bedoeling dat het gebouw een belangrijke buurtfunctie gaat vervullen voor ouderen in de wijk.

Nieuwe naam?
Voor het nieuw te bouwen complex aan de Boerhaavelaan zijn de samenwerkende partijen nog op zoek naar een nieuwe naam. Weet u een naam voor deze woonzorglocatie aan de Boerhaavelaan? U kunt uw suggestie mailen naar: vastgoed@znwv.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden