nikai
nikai (Foto: arjan)

Sporthal de Sijpel maakt zich sterk voor Stichting Nikai 4 Life

Harderwijk - In het karateweekend van 13 en 14 oktober wordt in sporthal de Sijpel, Parkweg 4 te Harderwijk aandacht besteed aan Stichting Nikai 4 Life. Een stichting die zich sterk maakt tegen rhabdoïde kinderkanker. Een zeldzame en uiterst agressieve vorm van kinderkanker met een erg slechte prognose.

Nikai, een uiterst sportieve jongen, die de Olympische spelen als doel had mocht helaas niet ouder worden dan 12 jaar. Eigenaar Arnoud van de Sijpel: “Toen ik het verhaal hoorde van Nikai die zo sportief was dat hij zelfs in twee verschillende sporten (turnen en kanoën) NK finales wist te halen en dat zo’n sportieve jongen van de ene op andere dag ziek wordt en zijn Olympische droom en leven uiteen ziet spatten, dacht ik: “Daar moet ik iets mee!”

"Vandaar dat we zaterdag en zondag speciale ruimte in de sporthal inrichten voor een stand met informatie en mogelijkheid om te doneren. 100% van de donaties gaat naar onderzoek. Ook zijn er artikelen te koop en kunnen mensen ook op die manier het onderzoek naar deze vreselijk ziekte ondersteunen."

Meer berichten