Vierduizend jongeren op een landgoed, hoe organiseer je dat? Dat is te zien op zondag 12 augustus.Foto: Scouting Nederland
Vierduizend jongeren op een landgoed, hoe organiseer je dat? Dat is te zien op zondag 12 augustus.Foto: Scouting Nederland (Foto: )

'Burendag' bij Nawaka

Zeewolde - Een kijkje nemen op Scoutinglandgoed Zeewolde, waar deze dagen vierduizend scouts hun tenten opgeslagen hebben? Dat kan op zondag 12 augustus.

Nawaka opent die dag haar deuren voor de inwoners van Zeewolde en omstreken. Zij zijn van harte welkom tijdens deze zogenaamde 'burendag' om een kijkje te komen nemen op het Scoutinglandgoed.

Het Nawaka-terrein aan het Nulderpad 5 is zondag van 11.00 uur tot 16.00 uur open voor bezoekers uit Zeewolde en omgeving. "We nodigen inwoners van harte uit om eens een kijkje te nemen op het terrein en te ervaren wat Nawaka is! Er is geen parkeergelegenheid in de nabije omgeving van het Scoutinglandgoed Zeewolde. Wij adviseren u daarom op de fiets te komen", aldus de scouting-leiding. "Er is geen speciaal programma voor deze burendag, maar het reguliere programma van Nawaka zal gewoon doordraaien. Zo krijgen bezoekers de beste indruk van wat Nawaka is en welke activiteiten de deelnemers ondernemen."

Meer berichten