vlooienmarkt
vlooienmarkt (Foto: Jo-Jo)

Grote vlooienmarkt Harderwijk met kinderkleedjes

Harderwijk - Organisatie JO-JO gaat dit jaar weer de jaarlijkse vlooienmarkt organiseren zij hebben meer dan 20 jaar ervaring en gaan er een gezellige dag van maken.

Op zaterdag 11 augustus wordt er op het kermisterrein gelegen aan de Parkweg in Harderwijk een vlooien/antiek­markt georganiseerd van 9.00 t/m 16.30 uur. Voor de kinderen is er een gratis kleedjesmarkt waar je speelgoed kleding boeken enz mag verkopen wel opgeven op onderstaand telefoonnummer. De markt staat natuurlijk in de sfeer van curiosa boeken antiek. Het terrein zal ruim gevuld staan met allerlei mooie artikel..

Naar verwachting komen er 120 deelnemers. Een vlooien\antiekmarkt is een evenement waarop allerlei handelaren uit geheel Nederland bij elkaar komen om hun curiosa te tonen.

Veel verzamelaars/ antiek hobbyisten uit omliggende gemeentes hebben hun al opgegeven.

Wat kunt u zo allemaal aan treffen op zo'n dag. De meest uit een lopende dingen zoals boeken,glaswerk,meube­len,speelgoed,curiosa,antiek,gereedschap enz. Ook zal er veel klein antiek te koop aangeboden worden.

Dingen waar u allang op zoek bent liggen vaak daar op u te wachten. Het aanbod van echte mooie spullen zal groot zijn weken gele­den zijn wij al benaderd door mensen die graag een kraam­pje wilden huren.

Het beloofd een absolute top dag te worden voor de echte gelukszoekers. Entree voor de hele dag volw €3.- 65+ €2.75.

De parkeergelegenheid is goed.toch verzoeken wij bezoekers uit HARDERWIJK op de fiets te komen.

Wilt u in lichtingen of een kraampje huren neem dan contact met ons op tel:0343-442962 of 06-20409311.

Meer berichten