Verspreid over het centrum laten verschillende artiesten hun klanken horen, van jonge talenten tot ervaren artiesten. Eigen foto
Verspreid over het centrum laten verschillende artiesten hun klanken horen, van jonge talenten tot ervaren artiesten. Eigen foto (Foto: )

'Playing for change'

Zeewolde - 'Playing for Change', daar draait het zaterdag 28 juli om bij het straatmuzikanten-festival in Zeewolde. Verspreid over het centrum laten verschillende artiesten hun klanken horen, van jonge talenten tot ervaren artiesten. In iedere straat van het centrum is wel een muzikant te vinden!

Het staatmuzikantenfestival vindt plaats onder de naam 'Playing for Change'. De gedachte hierachter is dat muziek de wereld verbindt door middel van muziek. De optredens verzorgd door de muzikanten Michel van der Helm, Sanne de Zoete, Nienke te Haar, Pieter en Mirjam en Nadine Rozendaal. Na dertig minuten rouleren de muzikanten en zijn dan weer op een andere locatie te vinden in het centrum. Speellocaties zijn Kerkplein, Kerkstraat, Gouwzee, Flevoplein, Horsterplein en Weergang. Het festival begint om 13.00 en eindigt rond 17.00 uur.
De organisatie is in handen van Muziek Café Zeewolde en wordt in samenwerking met de Havendagen Zeewolde (27 t/m 29 juli a.s.) en stichting Puur Zeewolde georganiseerd.

Het festival begint om 13.00 en eindigt rond 17.00 uur.

Meer berichten