Foto:

Cash voor je club in winkelcentrum Stadsdennen

Harderwijk - Om de betrokkenheid van winkelcentrum Stadsdennen bij haar klant te vergroten en t.g.v. haar 50-jarig bestaan, heeft zij de actie 'Cash voor je club' georganiseerd; een actie waarbij de klant en de leden van de deelnemende verenigingen/clubs sponsorgelden konden verdienen voor hun favoriete club.

Van zaterdag 12 mei tot en met zaterdag 23 juni ontving de winkelende klant (o.a. de leden van de vijf deelnemende clubs) bij iedere € 5,- besteding in het winkelcentrum een zogenaamde Stadsdennen munt. In de actieperiode konden er zo veel mogelijk van deze munten worden gespaard en in de display van de favoriete club worden gestopt. Hoe meer munten een club heeft ontvangen, des te meer sponsorgeld deze uiteindelijk krijgt van de ter beschikking gestelde € 5.000,-.

Iedere club heeft zich op een van de zaterdagen tijdens de actie gepresenteerd aan het winkelend publiek. Dat waren extra gezellige dagen waarop de clubs hun best hebben gedaan om zoveel mogelijk munten te vergaren en ook eventuele nieuwe leden te werven.

Op iedere dinsdag gedurende de actie zijn de inleverdisplays geleegd, werden alle munten geteld en is via Facebook de tussenstand bekend gemaakt; hierbij waren zowel het bestuur van Stadsdennen als het bestuur van iedere club vertegenwoordigd. Bij de laatste telling waren de besturen van de clubs niet vertegenwoordigd, dit om de spanning voor de definitieve uitslag vast te houden. Afgelopen zaterdag 30 juni werden de sponsorbedragen per vereniging bekend gemaakt. Wethouder Marcel Companjen noteerde de sponsorbedragen symbolisch op ieder affiche en overhandigde dit aan de bestuursleden van de clubs. Om de spanning zo lang mogelijk vast te houden, begon men met het laagste sponsorbedrag om uiteindelijk de vereniging met het hoogste bedrag bekend te maken; dat is HZ & PC De Woelwaters met € 1.144,-. Van harte gefeliciteerd!

De actie 'Cash voor je club' heeft uiteindelijk de volgende sponsorbedragen opgeleverd:

HZ & PC De Woelwaters                                 € 1.144,-

Muziekvereniging Kunst na Arbeid Hierden         € 1.141,-

G.V. Olympia Harderwijk                                 € 1.084,-

MHZ De Mezen                                                 € 913,-

Rebound '73                                                 € 718,-

Meer berichten