Overhandiging cheque door InnerWheel Harderwijk aan De Schutse te Harderwijk
Overhandiging cheque door InnerWheel Harderwijk aan De Schutse te Harderwijk (Foto: J. Bakker)

InnerWheel ondersteunt De Schutse

Harderwijk - Onlangs heeft Inner Wheel Harderwijk*) een donatie van €3.000 gedaan aan De Schutse te Harderwijk. De Schutse is onderdeel van Careander en al sinds begin jaren ‘70 een orthopedagogisch dagcentrum voor kinderen (0-18 jaar) met een beperking en/of ontwikkelingsachterstand.

Een aantal Innerwheel-leden werd hartelijk ontvangen door de locatie manager Marcel de Vente en enthousiast bezongen door alle kinderen en personeel van de Schutse. Prachtig om te zien hoe professioneel de kinderen begeleid worden, rekening houdend met ieders (on)mogelijkheden. Met enorme inzet wordt, altijd in samenspraak met de ouders, het maximale gedaan voor de ontwikkeling van het kind. Dat daar heel veel geld voor nodig is, mag duidelijk zijn en daarom heeft Inner Wheel Harderwijk dit jaar met diverse activiteiten geld bijeen gebracht ten bate van een interactief buitenspeelhuisje voor de Schutse.

Alle lof voor de medewerkers van de Schutse!

*) Inner Wheel: Persoonlijk verbonden, sociaal bewogen en internationaal betrokken, dat zijn alle ruim 100.000 leden van Inner Wheel. Met clubs in meer dan 100 landen verdeeld over 5 continenten. Wij zijn er voor elkaar, maar zeker ook voor anderen. Dat zie je terug in onze projecten en activiteiten.

Meer berichten