Mindful Run en -Walk: van hard- naar harTlopen

De Mindful Run instructeurs Jolanda de Bruin en Dennis Leemeijer. Foto: Jakob Schuiringa
De Mindful Run instructeurs Jolanda de Bruin en Dennis Leemeijer. Foto: Jakob Schuiringa (Foto: Jakob Schuiringa)

Harderwijk - Herken je dat wel? Zo'n periode waarin je jezelf futloos of gejaagd voelt? Stress, geen energie? Je zou graag in beweging komen maar het komt er niet van? Of graag willen wandelen of hardlopen, maar het lukt niet om door te zetten? Steeds weer die blessure? Dan is een 5-weekse cursus Mindful Run of Mindful Walk misschien iets wat jou kan helpen.

Zonder prestatiedruk en met veel plezier met je mentale en fysieke conditie aan de slag. Resultaat: meer rust in je hoofd, minder stress, meer energie, beter slapen, je blijer voelen én makkelijker/lichter leren harTlopen.

Tijdens de cursus wordt in alle activiteiten gebruik gemaakt van een combinatie van Mindfulness, ademhalingstechnieken en hardlopen of wandelen. Met als resultaat MINDER STRESS en MEER ENERGIE.

Meld je aan om 5 weken 1,5 uur per week samen met ons in een klein gezellig groepje op pad te gaan en deze tijd voor jezelf te nemen en te genieten! Zonder prestatiedruk op gevoel leren lopen, van je hoofd naar je hart.

We joggen, rennen en wandelen op ieders eigen tempo en tussendoor doen we Mindfulnessoefeningen en ook de ademhaling krijgt veel aandacht. Deze unieke combinatie maakt dat jij je lekkerder in je vel gaat voelen. Het is no-nonsense, niet zweverig, met beide voeten stevig op de grond.

Op dinsdag 10 juli start een nieuwe cursus Mindful Run. Donderdag 12 juli start een nieuwe cursus Mindful Walk, aangeboden door Mindful Run Harderwijk.

Mindful Run Harderwijk biedt cursussen in drie varianten: hardlopen, zeer actief wandelen en actief wandelen.De Harderwijkse instructeurs Jolanda de Bruin en Dennis Leemeijer zijn gecertificeerd door Mindful Run Nederland om in Harderwijk en omgeving deze cursussen aan te mogen bieden.

Kijk voor meer informatie op www.mindfulrun.nl/harderwijk of mail met info@mindfulrunharderwijk.nl

Meer berichten