Foto: -

Doe het óók voor jeselfie: word collectant!

Harderwijk - Tijdens de Rode Kruis Week van 24 juni t/m 30 juni 2018 gaan in Nederland duizenden enthousiaste en gemotiveerde collectanten langs de deuren. Met elkaar gaan we geld inzamelen om de lokale activiteiten van het Rode Kruis financieel te kunnen ondersteunen. Ook u kunt dan al met een paar uurtjes iets betekenen voor mensen die onze hulp hard nodig hebben. Zo helpt u het Rode Kruis helpen!

Het Nederlandse Rode Kruis afdeling Harderwijk staat paraat voor de gemeenschap binnen de gemeente Harderwijk en omgeving. Wij bieden diensten die variëren van EHBO/Evenementenhulp tot Noodhulp en van Zelfredzaamheid tot Opleidingen. Al onze activiteiten verzorgen wij met inzet van onze vrijwilligers, professioneel en bekwaam. Landelijk is het Rode Kruis met 251 lokale afdelingen áltijd dichtbij. Dus het Rode Kruis helpt in de buurt!

Enthousiast? Meld u dan nú aan als collectant! Mailen kan naar collecte@rodekruisharderwijk.nl. Uw inzet wordt hartelijk ontvangen en zeer gewaardeerd. Want, u doet het niet alleen voor uzelf: ons hulpbehoevende medemens is u zeer dankbaar voor uw warme hart!

Meer weten? Mail naar collecte@rodekruisharderwijk.nl of bel 06-81271740.

Meer berichten