Foto: Jop van der Bijl

Kookworkshop Indische snacks maken

Harderwijk - Op maandagavond 14 mei geeft Jop van der Bijl van Jop's Catering een workshop Indische snacks maken in Kookstudio Harderwijk.

Van der Bijl is onder andere bekend van zijn heerlijke rijsttafels en zijn jaarlijkse deelname aan de Pasar Malam. Ook geeft hij al jaren kooklessen, waarin hij in vier avonden de geheimen van de Indische keuken ontsluiert, waarna de deelnemer zelfstandig een complete rijsttafel tevoorschijn kan toveren.

Op veler verzoek gaat hij nu ook leren hoe je Indische snacks kunt maken. Bekende hapjes zoals loempia's, lempers, risolles, pangsit, pastei en pisang goreng staan op het programma. De avond kost 45 euro per persoon, dit is inclusief recepten, alle ingredienten en drankjes. Deze avonden zijn gezellig, informeel en leerzaam, met na afloop heerlijk genieten van de zelfgemaakte hapjes. Deelname is beperkt, dus opgeven is noodzakelijk. Dit kan via het contactformulier op de website www.jopscatering.nl of een mail aan jop@jopscatering.nl. Bellen kan ook naar 0643059150

Meer berichten