Alexander zoekt een lekker warm mandje voor zijn welverdiende nachtrust. Foto: De Ark
Alexander zoekt een lekker warm mandje voor zijn welverdiende nachtrust. Foto: De Ark (Foto: De Ark)

Wie wordt baasje van Alexander

Hallo, ik ben Alexander. Een mannelijke deugniet van 1 jaar oud. Ik ben als 'zwerver' binnen gekomen bij Dierenopvangcentrum de Ark.
Even over mijn naam, Alexander. Deze naam heb ik niet zelf gekozen hoor. Ik voel me stiekem beter bij de naam Leo. Want ik ben lomp en onbenullig. Ze noemen me hier ook wel eens een 'etterbak'. Ik moet zeggen dat ik dan liever aangesproken wordt met Zijne Koninklijke Hoogheid Alexander. Dus ik accepteer deze naam maar gewoon.
Ik ben een actieve jonge man die van spelen en knuffelen houdt. Hoewel knuffelen vaak eindigt met een stoei partijtje, omdat ik toch liever speel dan knuffel. Maar dat hangt net van mijn bui af. Tijdens het spelen kan ik wel heel erg lomp zijn. Ze vinden hier dan ook dat ik beter niet bij kleine kinderen kan gaan wonen omdat ik deze dan, onbewust, pijn kan doen.
Met andere katten wil ik niet samen wonen. Ik wil mijn aandacht absoluut niet delen en mijn eten al helemaal niet. Alles is voor mij!
Ik weet niet of ik honden leuk vind. Ik denk stiekem van niet.

Ik zoek een plekje waar ik lekker kan ravotten, knuffelen en naar buiten kan. Maar waar wel een lekker warm mandje binnen voor mijn welverdiende nachtrust is.
Dus als jij denkt dat jij mijn nieuwe baasje wil worden, wil je dan contact opnemen met Dierenopvangcentrum De Ark in Harderwijk?

Dat kan door een email te sturen naar info@dierencentrumdeark.nl of te bellen naar 0341- 416 127. Ook kun je mij bezoeken tijdens onze openingstijden op maandag en woensdag t/m zaterdag van 13.00 uur tot 16.00 uur. Dan kunnen we persoonlijk met elkaar kennismaken.

Miauw,

Alexander

Meer berichten