Bij Lionsclub Harderwijk werden zaterdag de eerste acht initiatieven voor goede doelen gepresenteerd.
Bij Lionsclub Harderwijk werden zaterdag de eerste acht initiatieven voor goede doelen gepresenteerd. (Foto: eigen foto)

Lionsclub Harderwijk op zoek naar goede doelen

Harderwijk - Bij Lionsclub Harderwijk werden zaterdag de eerste initiatieven voor goede doelen gepresenteerd. Dennis van Oeveren van Lionsclub Harderwijk over de eerste opkomst: "Het was interessant om acht presentaties te mogen verwelkomen. Het waren zeer verschillende verhalen met een duidelijke boodschap en een concreet verzoek. Mooie, inspirerende maar ook ontroerende initiatieven met inzet en betrokkenheid voor de medemens."

Tweede mogelijkheid

Er is op 19 mei nog een tweede mogelijkheid.
Dennis: "Wederom zullen wij deze filmen en toevoegen aan de al eerder gedane verzoeken. Alle gefilmde verhalen worden aan de leden van de Lionsclub Harderwijk vertoond, waarna een keuze wordt gemaakt."
Nico Hagen had een ontroerend verhaal over zijn schoondochter met diabetes en afhankelijk van een inwendige insulinepomp.
Kinderhospice Binnenveld biedt intensive zorg aan ernstig zieke kinderen.
Stichting Thuishuis Harderwijk wil eenzame ouderen meer betrekken in de dagelijkse contacten.
MiXsing een bijzonder koor voor bijzondere mensen, bestaat 10 jaar en wil de leden een leuke dag aanbieden. Tot slot initiatieven van De Hortus, Zingen voor je Leven Harderwijk, Huiswerkondersteuner Jam en Mensen in Nood.

Meer berichten